parfum online

Zomer 2014

Parfum trends zomer 2014

In de zomer dragen we graag frisse en fruitige geuren als het ware als een ode aan het seizoen. Citrusgeuren zijn tijdloos, levendig en energiek, perfect voor een heerlijke picknick in het park of slenteren langs mooie boetiekjes tijdens de vakantie. De parfum trends zomer 2014 bespreken we hier.

Wat is hot in de zomer van 2014?

Dit jaar komt Kenzo, bekend van de bloemengeuren met en nieuw parfum: Eau de Fleur de Camellia. De topnoot van deze geur is citrus, wat prachtig wordt aangevuld met de basisgeur van Japanse roos. Love Fury Kiss van Nine West for women doet oriëntaals aan met geuren van litchi, jasmijn, mandarijn en groene appel. Een frisse maar toch verleidelijke geur die de hele zomer te dragen is. Een geur die populair blijft voor de zomer, is Happy van Clinique. Dit is een frisse en fruitige geur met tonen van pruim, groene appel en sinaasappel, aangevuld met fresia en orchidee. Ook populair voor komende zomer is het al jaren bekende Sun van Jil Sander. De geur is zonnig en fris en straalt daarnaast, doordat de geur iets zwaarder is dan eerder genoemde, luxe uit. De geur laat zich goed overdag op het strand dragen maar ook in de avond doet deze geur niet onder voor anderen.

Voor de heren scoort dit jaar, net als voorgaande jaren, Acqua di Gio van Giorgio Armani goed. Een frisse en mannelijke geur met een boventoon van citrus aangevuld met verschillende kruiden en straalt hiermee de zomer uit. Cool Water van Davidoff blijft, ondanks dat het een klassieker is, zeker een trend. Tonen van zeewater, mint, jasmijn en geranium zorgen voor een tijdloze, mannelijke geur. Happy van Clinique is ook in een versie voor heren verkrijgbaar. Deze populaire geur voor de zomer heeft een bijzonder frisse en klassieke uitstraling met citrusgeuren als topnoten in combinatie met musk en diverse bloemgeuren.