parfum online

Aanbrengen

Parfum aanbrengen

Er bestaan ontzettend veel verschillende parfums, met de meest uiteenlopende geuren. Je kunt kiezen voor een lichte geur, maar er zijn ook parfums die wat zwaarder zijn. Of een geur bij je past weet je door het uit te proberen. Een parfum komt het beste tot zijn recht wanneer deze op de juiste manier aangebracht wordt. Er zijn verschillende trucjes die je kunt gebruiken bij een parfum aanbrengen, die helpen om het parfum optimaal tot zijn recht te laten komen.

Onze tips om parfum aan te brengen

Een lekkere geur is gevoelig voor warmte. Een parfum gaat dan ook langer mee wanneer je deze aanbrengt op een warme huid, bijvoorbeeld net na het douchen. Warme plekken op de huid zijn onder andere de binnenkant van de polsen, de hals en de borst. Parfum heeft tijd nodig om in de huid te trekken. Wacht daarom na parfum aanbrengen een paar minuten voordat je kleding aantrekt. Zo voorkom je dat de kleding een deel van het parfum absorbeert.

Een droge huid zorgt ervoor dat een geur minder lang ’goed’ blijft. Je kunt dit voorkomen door je huid eerst in te smeren met een bodylotion. Natuurlijk kies je dan niet voor een geurende variant, maar voor een neutrale lotion. Verschillende geuren door elkaar gebruiken is meestal geen succes. Mocht je toch een geurende bodylotion willen gebruiken, kies dan voor dezelfde geur als het parfum die je wilt aanbrengen, dit zal de geur van het parfum versterken.

Als je liever geen parfum wilt aanbrengen op je huid, kun je deze ook op je kleding spuiten. Dit is echter minder effectief. Mocht je hier toch voor kiezen, let dan wel goed op de stof van de kleding. Niet alle stoffen kunnen goed tegen het alcoholpercentage wat in een parfum zit en dit kan vlekken veroorzaken.

Tot slot nog een laatste tip: Wanneer je een lekkere geur wilt verspreiden, gebruik dan niet teveel parfum, maar zorg voor een subtiele geur. Ook hier geldt dat overdaad schaadt…