parfum online

Tips

Welke parfum is geschikt voor welke type huid?

Wanneer je parfum koopt, dan wil je dit natuurlijk op de juiste wijze gebruiken. De beste parfum tips vind je daarom hier. Je hebt er niet alleen zelf het meest profijt van wanneer je het op de juiste wijze gebruikt, ook je omgeving kan er dan optimaal van genieten. Parfum ruikt bij iedereen weer anders. Dit alles te maken met het type huid dat je hebt. Maar ook de zuurgraad van de huid en de biologische fase waarin jij je als persoon bevindt, spelen een belangrijke rol in de keuze voor de geschikte parfum. Wanneer je een wat drogere en oudere huid hebt, dan kun je het beste kiezen voor een lichte parfum, zoals bijvoorbeeld eau de toilette. Is je huid wat ouder, dan kun je prima een wat sterkere parfum gebruiken.

Wat moet je vooral wel en niet doen met parfum?

Lichte parfum kun je het beste overdag gebruiken. In het voorjaar en in de zomer is een lichte parfum zeker aan te raden. In de avond en tijdens de donkere wintermaanden mag er ook best een wat zwaardere parfum gebruikt worden. Je kunt parfum het beste aanbrengen op plekken waar het warm is en waar je de polsslag kunt voelen. Dit kan bijvoorbeeld de binnenkant van je polsen zijn. Maar ook kun je parfum aanbrengen in de hals of op de borst. Probeer te voorkomen dat parfum op juwelen terecht komt. Je kunt parfum het beste kopen in combinatie met andere huidproducten zoals bodylotion. Daarmee komt de parfum echt tot zijn recht. Parfum tips hebben ook alles te maken met het aanbrengen van parfum op de huid.

In welke mate gebruik je parfum?

Het is niet fijn wanneer parfum erg overheersend gaat worden. Het gebeurt regelmatig dat mensen voortdurend parfum blijven opspuiten, omdat ze anders bang zijn de geur van de parfum kwijt te raken. Je wordt zelf na een tijdje echter immuun voor de geur. Maar mensen zullen jouw parfum geur nog steeds ruiken! Wat je beter kunt doen, is producten aanschaffen van dezelfde geurlijn. Dit kan bijvoorbeeld bodylotion of deodorant zijn. De geur van het parfum en andere producten zorgen er voor dat de geur ook langer op de huid blijven zitten. Daardoor heb je langer plezier van het luchtje dat je hebt gekocht. Parfum kun je het beste aanbrengen op een warme huid. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer je net onder de douche vandaan komt. De geur houdt dan het beste!