parfum online

Heren parfum

Heren parfum, onmisbaar voor elke man

Elke man houdt wel van een lekker luchtje. En dat moet vooral ook zo blijven! Want met de juiste parfum kun je veel mensen voor je winnen. Niet alleen je partner zal er plezier aan beleven, ook de rest van je omgeving vindt het prettig wanneer je een lekker luchtje op hebt. Wanneer je nog vrijgezel bent, dan kan een goede parfum net dat extra beetje geven om een leuke date op de kop te pikken. Wie weet wat daar weer uit voort kan komen. Heren parfum is er in allerlei soorten, geuren en kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit sportieve geuren, maar stoer, hip en trendy is natuurlijk ook mogelijk.

De geschiedenis van heren parfum

Men is voor het eerst begonnen met parfum maken in Egypte. Parfum werd toen gebruikt om de goden gerust te stellen. Dit gebeurde onder andere door bloemen- en kruidentakjes te offeren aan de goden. In een later stadium werd de parfum in oliën verwerkt. Daardoor ontstonden heerlijke geuren die ook door mannen werden gebruikt. Zeker in het Griekse tijdperk werd er veel gebruik gemaakt van parfum. Het was voor mannen toen heel gewoon dat er parfum werd gebruikt om lekker te kunnen ruiken. Grieken waren voor die tijd al erg hygiënisch en daar hoorde natuurlijk een mooie parfum bij! Gaandeweg de tijd is parfum steeds belangrijker geworden en heeft een centrale plek veroverd in de levens van mannen.

Meest verkochte herenparfum

Uiteraard zijn er altijd parfums die met kop en schouder boven de andere parfums uit springen. Wanneer je van plan bent om een lekkere mannengeur te kopen, neem dan eens kijkje bij de verschillende topmerken. Gucci is bijvoorbeeld een topmerk wanneer het gaat om parfum voor mannen. Maar ook Armani, Calvin Klein Ralph Lauren en Hugo Boss zijn enkele merken waar je uitstekend mee uit de voeten kunt. Maar ook Tom Ford en Jean Paul Gaultier zijn zeker aan te raden wanneer je op zoek bent naar een heerlijke parfum voor jezelf of een goede vriend. Het zijn tegelijkertijd ook de meest verkochte parfums en dat is ook niet geheel vreemd wanneer je ziet hoeveel tijd er wordt geïnvesteerd in het maken van deze parfums. Juist de passie voor het maken van de parfums komt tijdens het ruiken van de geur van parfum volledig tot uitdrukking.