parfum online

Acqua di Parma

Dames parfum Acqua di Parma

De Toscane is een van de mooiste en bekendste streken van Italië. In die prachtige omgeving ligt de stad Parma die wereldberoemd werd door zijn overheerlijke ham, die met zijn bijzondere smaak gebruikt wordt in de perfecte keuken en aan sluit bij die heerlijke, wat zwierige, manier van leven.

Acqua di Parma heeft dit alles in zich verenigd. Een parfum dat vrouwen doet opvallen. Positief, van uit dat perfecte, dat typische speelse Italiaanse. Dat mannen laat omkijken. Verwachtingsvol en met een zekere passie. Het speelse karakter voegt daar iets van mystiek aan toe. De aantrekkingskracht laat vermoeden, maar geeft niets prijs.

Top 5 Acqua di Parma dames parfum

Met de Magnolia Nobile Eau de Parfum biedt dames parfum Aqua di Parma een luxe geur aan. Een geur die de rijkdom van de Toscane geheel weerspiegelt. Evenals de Iris Nobile Aqua de Parfum is de basis gelegd door een prachtige bloem die met haar geur de omgeving laat tintelen.

Voor de liefhebber is er een keuze tussen Eau de Cologne Colonia Intensa en Colonia Essenza. Waar de Intensa, zoals de naam al doet vermoeden intensief werkt, is de Essenza rustiger. Echter zonder dat een van beiden overheersend zal zijn. Natuurlijk biedt Aqua di Parma ook de Colonia Natural, een Eau de Cologne die verfrissend werkt.

In het hele scala van dames Parfum Aqua di Parma is een regel steeds terug te vinden. Chique. Iedere eau de cologne of eau de parfum heeft zijn eigenzinnige klasse, zijn eigen verfijndheid en zijn duidelijk eigen karakter.